Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Κορυφαία μεταφορική εταιρεία στην Ελλάδα από το 1986.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ως κορυφαία μεταφορική εταιρεία και εταιρεία μετεγκατάστασης στην Ελλάδα, η δέσμευσή μας προς κάθε πελάτη είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών μεταφοράς και μετεγκατάστασης με επαγγελματισμό, ασφάλεια και ευθύνη. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι οι εξατομικευμένες υπηρεσίες που παρέχουμε έχοντας ως γνώμονα την προσωπική επαφή. Εστιάζουμε στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε την καλύτερη λύση μεταφοράς και μετεγκατάστασης. Η επιτυχία μας έγκειται στην προσοχή και τη φροντίδα με την οποία λειτουργούμε.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες μεταφορών

Στην Celebrity κατανοούμε πως κάθε μεταφορά είναι μοναδική. Για αυτό για παραπάνω από 35 χρόνια συνεχίζουμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες λύσεις και απαράμιλλη κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Σήμερα η Celebrity είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες μεταφορών και μετεγκαταστάσεων στην Ελλάδα. Αυτό το καταφέραμε κάνοντας πραγματικότητα την ονομασία μας, εξυπηρετώντας κάθε πελάτη ακριβώς όπως μια διασημότητα.

Μεταφέρουμε ό,τι μπορεί να μεταφερθεί

Ιδιώτες βασίζονται σε εμάς για να μεταφέρουν οτιδήποτε μεταφέρεται, όπως οικοσκευή, αυτοκίνητα, σκάφη πολυτελείας, ιδιωτικές συλλογές ‘Εργων Τέχνης μέχρι και τα αγαπημένα τους κατοικίδια ζώα.

Το οργανωμένο τμήμα μετεγκατάστασης (relocation) της Celebrity International Movers καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Εδώ θα ανακαλύψετε υπηρεσίες που βοηθούν και στηρίζουν τον επαναπατριζόμενο και την οικογένειά του διευκολύνοντάς τον να προσαρμοστεί εύκολα και γρήγορα στο νέο τόπο διαμονής του. Οι σύμβουλοί μας αφού καταγράψουν τις δικές σας ανάγκες, οργανώνουν και χειρίζονται με φροντίδα και με αποτελεσματικότητα όλη τη διαδικασία μετεγκατάστασης (relocation package) που έχουμε προσαρμόσει για εσάς.

Παρ ‘όλα αυτά, η πιο μεγάλη αναγνώριση ήταν και θα είναι οι πελάτες μας. Κάθε ένας από αυτούς, είτε είναι άτομο, είτε μικρομεσαία επιχείρηση, είτε πολυεθνική εταιρεία, είτε πρεσβείες και υπουργεία, μπορεί να επιβεβαιώσει το άριστο τελικό αποτέλεσμα της εμπειρίας Celebrity.

Όλα τα στελέχη της Celebrity International Movers (Διεύθυνση, πωλητές, σύμβουλοι μεταφορών και μετεγκατάστασης, υπάλληλοι γραφείου, συσκευαστές, συντονιστές μεταφοράς, οδηγοί, εκτελωνιστές) έχουμε τις ίδιες αξίες, με κοινή πορεία προς την επίτευξη του στόχου μας ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ!

Explore
Drag